Tillsammans med vår långsiktiga partner BMW har vi bytt erfarenheter både på vägarna och skidbacken. Att dela erfarenheter och bli starka tillsammans har varit nyckel under en längre tid. Genom åren har vi kört 1000 tals mil, delat teknik från bilar till skidor och skapat minnen tillsammans. 

K2 / BA Sport är stolta ambassadörer för BMW längs vår resa på vägen.

"Tillsammans vill vi skapa förutsättningar för en aktiv livsstil"

K2 är partner till Bröstcancer förbundet hela året och inte endast i oktober månad. Allt detta samlas under #åkrosa och logotypen rosa bandet återfinns på alla tjej och dam relaterade produkter från K2 sports. 

Vi på BA sport är extremt stolta att kunna stötta forskningen i Sverige.

Att besöka Grinda är alltid speciellt, året om. Bara en dryg timme från Stockholm city är du mitt i hjärtat av Stockholms skärgård. Här skapar vi ett ordentligt skidsug varje oktober då vi har tillsammans med Grinda anordnar föreläsningar och produktgenomgångar om skidåkning för skidåkare. Självklart så avslutas alltid detta med en riktig K2 Afterski på hotellet.

En bar mitt i Åres skidbackar med hjärtat i skidåkning.

Baren är en samlingsplats, inne på restaurang Kastrullen, där man delar dagens upplevelser och äventyr på berget över en kaffe, en öl eller varm choklad. Det är det härliga mötet mellan skidåkare som vi vill uppmuntra. Mötet mellan människor i alla åldrar med det gemensamma intresset för snö, snowboard och skidor. 

Utanför restaurangen finns även K2 Testcenter som har öppet under alla helger på högsäsong.

Tillsammans så skapar K2 och Husky minnen tillsammans genom sin ungdomliga framtoning. Så låt oss tillsammans bjuda in alla att bli en del av denna familj och dela minnen över en varm kopp choklad under afterski. Huski är partner till K2 / BA sport längs vägen och är en givande partner vid flertalet event. 

© 2020 BA sportprodukter AB 

Höglidsvägen 36  

18247 Enebyberg

08-544719 60

info@k2sport.se